Zodia Pesti

(21 februarie – 20 martie)

Generalitati zodie Pesti

Nativii din zodia Pesti sunt persoane receptive, misterioase, visatoare, sensibile, nehotarate si necalculate. Fiind persoane necalculate, nu se poate stie dinainte ce doresc sa faca. Sunt greu de multumiti si de asemenea sunt extrem de severi si cu ei insiva. Totusi sunt capabili sa isi atinga usor obiectivele pe plan profesional deoarece invata repede si muncesc mult. Hotararile nativilor Pesti pot fi relativ usor influentate. Ei pot sa se adapteze cu usurinta noilor situatii, nu sunt deranjati de schimbari. Chiar daca trebuie sa faca fata unor intamplari mai grave, reusesc sa rezolve problemele singuri si sa se ridice pe picioare. Sunt dispusi sa faca orice pentru persoanele dragi si sunt capabili de orice pentru partenerul lor, daca sentimentele sunt reciproce.

Nativii din Pesti sunt predispusi la urmatorele boli: depresie, boli ale plamanilor.

Caracteristici zodie Pesti

  • element: apa
  • planeta: Neptun, Jupiter
  • culoare: violet, verde, galben, maro
  • piatra pretioasa: ametist, safir, rubin
  • metal: zinc, magneziu
  • numere norocoase: 3, 5, 7
  • zi norocoasa: duminica, luni
  • plante: crin, iasomie

Femeia Pesti

Femeile din zodia Pesti sunt capabile de a crea ambientul ideal pentru o familie, fiind persoane blande, fragile, elegante, sensibile, delicate si intelegatoare. Daca are langa ea partenerul perfect, fac orice pentru ca relatia sa functioneze si il ajuta neconditionat pe partener. Sunt intelegatoare si atente cu copii, adica mame ideale. Pe langa activitatile casnice adora daca pot sa se ocupe si cu alte treburi, in afara casei.

Barbatul Pesti

Nativii din zodia Pesti sunt calmi, intelegatori, care pot fi pacaliti greu, fiind si foarte vigilenti. Sunt parteneri ideali pentru femeile sensibile si romantice, ei fiind barbati atenti, grijulii, romantici, generosi si creativi. Pe langa sotie, chiar si copii lor vor fi extrem de mandrii de ei. Printre cele mai mari visuri al nativilor Pesti este sa ofere siguranta si fericire familiei. De asemenea conteaza mult pentru ei sa isi atinga obiectivele, pentru care sunt dispusi sa munceasca mult si sa faca sacrificii.

© 2014 Zodie. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie