Zodia Sagetator

(22 noiembrie – 20 decembrie)

Generalitati zodie Sagetator

Nativii din Sagetator sunt persoane sincere, cu aspiratii mari, care adora calatoriile, profesionale, deschise, optimiste, independente, intelegatoare si care adora sa fie inconjurate de oameni. O calitate negativa a nativilor Sagetator este ca se supara foarte repede, insa uita relativ repede daca sunt enervati sau raniti. Chiar daca pe moment sunt foarte enervati, nu doresc sa se razbune. Nu are mare incredere in oameni, totusi sunt surprinsi daca o persoana din anturajul lor face ceva rau. Primul lucru pe care il aprecieaza nativii Sagetator la celelalte persoane este onestitatea. Persoanele care s-au nascut in zodia Sagetator adora libertatea si doresc sa isi pastreze libertatea chiar si intr-o relatie. Sunt dispusi sa faca orice, ca sa demonstreze ca au dreptate si nu sunt dispusi sa faca nimic, daca nu considera ca este corect. Este important pentru nativii Sagetator sa aiba o stabilitate financiara, astfel lucreaza foarte mult ca sa fie rasplatiti. De asemenea aceste persoane nu risipesc banii, deoarece sunt constienti ca oricand se poate intampla ceva, cand o sa aiba mare nevoie de bani. Nativii din sagetator isi gasesc mai greu partenerul ideal, deoarece conteaza foarte mult pentru ei libertatea, langa persoana ideala insa devin fideli si iubitori.

Nativii Sagetator sunt predispusi la urmatoarele boli: reumatism si afectiuni ginecologice, in cazul femeilor.

Caracteristici zodie Sagetator

  • element: foc
  • planeta: Jupiter
  • culoare: mov, albastru, purpuriu
  • piatra pretioasa: turcoaz
  • metal: cositor
  • numere norocoase: 2, 3, 7
  • zi norocoasa: joi
  • plante: menta, garoafa, begonie

Femeia Sagetator

Nativele din Sagetator sunt femei care adora libertatea si care doresc sa faca totul perfect. Este foarte important pentru ei sa fie recunoscuti pe plan profesional si lucreaza foarte mult ca sa isi atinga obiectivele. Sunt femei sensibile si totusi nu doresc sa aiba neaparat o relatie de lunga durata si stabila. Aceasta este si motivul pentru care aleg sa se casatoreasca doar mai tarziu. Au nevoie de un barbat intelegator, tandru si iubitor. Doar langa un astfel de barbat pot sa se simta in siguranta si sa se bucure de viata in cuplu. Langa partenerul perfect ele devin sotii si mame ideale. Este foarte important pentru ei sa petreaca mult timp cu copii. Pe langa acestea, femeile native in Sagetator sunt blande, curajoase, puternice si bucuroase.

Barbatul Sagetator

Nativii din Sagetator au foarte multi prieteni, fiind oameni veseli, comunicativi, interesanti, educati si isteti. Pentru acesti barbati este extrem de important libertatea si sa nu fie trasi la raspundere. Este important pentru ei sa castige banii necesari pentru as putea intretine familia. Nativii Sagetator cauta o femeie care sa aiba personalitate si care sa fie blanda si de incredere. Au toate calitatile ca sa isi gaseasca cu usurinta partenera perfecta, deoarece sunt curajosi, dinamici si deschisi. Adora sa petreaca timpul cu familia si cu copii. Barbatii Sagetatori sunt dispusi de orice, ca sa protejeze persoanele care sunt importante pentru ei.

© 2014 Zodie. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie